Klikając "Akceptuję", wyrażasz zgodę na przechowywanie plików cookie na Twoim urządzeniu w celu usprawnienia nawigacji w witrynie, analizy korzystania z witryny i pomocy w naszych działaniach marketingowych. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.
Zgłoś
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Oczekujące na publikację na Doba.pl
Brak postów w kolejce.
Piotr Wąsiński
Twój opiekun konta
+48 604 789 601regionalnie@doba.pl

CHLEB I MIÓD Pasieka Brzezińskich

Nasza mała, wiejska pasieka znajduje się w Brodziszowie w województwie Dolnośląskim, a rzemieślnicza piekarnia powstała z potrzeby jedzenia dobrego chleba.
0
0
0
0
Moja strona
Lokalizacja
Brodziszów 45, 57-200
Telefon
+48535880585
Zdjęcia (0)
Film
Twój post został opublikowany!
Strona odświeży się automatycznie w ciągu 10 sekund.
Oops! Coś poszło nie tak.
Szybkie szkolenie, jak korzystać z konta producenta.
Jeżeli kiedyś będziesz potrzebował pomocy, po prawej znajdziesz swojego opiekuna.
W niektórych miejscach znajdziesz takie ikonki:
Objaśnią one Tobie możliwości tworzenia treści.
Dalej ->
Tutaj napisz treść swojego wpisu
Dalej ->
Dodaj do 25 zdjęć lub film z Youtube lub Vimeo
Dalej ->
Tutaj znajdziesz więcej opcji dotyczących publikacji
Dalej ->
Opublikuj  swój pierwszy post!
Dalej ->
Możesz dodać artykuł, wydarzenie, produkty lub kupon. Jeżeli chcesz kontynuować wprowadzenie wybierz jedną opcję.
Wszystko wiem!
Dodaj Artykuł
Zdjęcia (0)
Film
Twój artykuł został opublikowany!
Strona odświeży się automatycznie w ciągu 10 sekund.
Ups! Coś poszło nie tak podczas przesyłania formularza.
Button Text
Edytuj Artykuł

Wypiek słodkości:


  • Pieczemy małe ilości pod konkretne zamówienie. Prosimy dzwonić dzień wcześniej.
  • Pyszne i zdrowe słodkości wypiekamy poniedziałek, środę i piątek.
  • Wysyłki słodkości zamówionych przez sklep internetowy realizowane są w poniedziałek i środę. W piątek nie wysyłamy.
  • Zamówiony towar możesz odebrać osobiście. Wcześniej prosimy o tel. 535 880 585
  • https://www.pasiekabrzezinskich.pl


Zdjęcia (0)
Film
Twój artykuł został opublikowany!
Strona odświeży się automatycznie w ciągu 10 sekund.
Ups! Coś poszło nie tak podczas przesyłania formularza.
Piekarnie i Cukiernie
Artykuły
7/15/2025 13:29
Edytuj Artykuł

Naturalny zakwas, mąka pszenna i żytnia, odrobina kminku i dużo czasu – tak powstaje nasz chleb. Fermentuje powoli, bez pośpiechu, nabierając głębi smaku i aromatu, którego nie da się podrobić.


Skórka chrupiąca, środek wilgotny i elastyczny, a zapach... no właśnie, kto zna ten wie, że tak pachnie prawdziwy domowy chleb. 🍞✨


Jeśli tęsknisz za smakiem pieczywa „jak kiedyś” – ten bochenek z pewnością Cię nie zawiedzie.


Zamówienia przyjmuję telefonicznie 535 880 585 – dzień wcześniej.

Zapraszam serdecznie!


🗓️ Można go kupić w poniedziałki, środy i piątki – tylko po wcześniejszym zamówieniu.


Potrzebujesz pieczywa na specjalną okazję? Zadzwoń!


📍 Odbiór w Brodziszowie.

Zdjęcia (0)
Film
Twój artykuł został opublikowany!
Strona odświeży się automatycznie w ciągu 10 sekund.
Ups! Coś poszło nie tak podczas przesyłania formularza.
Piekarnie i Cukiernie
Artykuły
6/25/2025 15:38
Edytuj Artykuł

Wypiek chleba:
  • Nasze chleby rzemieślnicze wypiekamy na zakwasie naturalnym.
  • Pieczemy małe ilości pod konkretne zamówienie.
  • Pyszne i zdrowe chleby wypiekamy poniedziałek, środę i piątek.
  • Zamówiony chleb możesz odebrać osobiście.

Wcześniej prosimy o tel. 535 880 585


Jak powstaje nasz chleb?


  • Nasze chleby wypiekane są na naturalnym zakwasie, który codziennie dokarmiamy.
  • Zakwas to połączenie mąki i wody. Rozwijają się w nim dzikie drożdże oraz bakterie kwasu mlekowego. Takie same bakterie, jak te które występują w żywności uznane za probiotyczne. I to właśnie one są odpowiedzialne za to, że chleb pieczony na zakwasie jest doskonały dla naszego organizmu.
  • Do wypieku chlebów używamy mąki z polskiego młyna.
  • Dokładamy całą naszą pasję, żeby chleby były najlepszej jakości.
  • O naszym chlebie można powiedzieć, że jest tradycyjny, prawdziwy i wartościowy.


Jak jedzenie chleba na naturalnym zakwasie wpływa na nasz organizm?


  • Naturalny kwas mlekowy zawarty w pieczywie ma szczególnie ważną rolę w regulowaniu układu pokarmowego, regulując jego pH
  • Chleb na zakwasie zawiera mniej węglowodanów
  • Ma pozytywny wpływ na mikroflorę jelitową
  • Zawiera dwa rodzaje substancji sprzyjającym trawieniu: błonnik i probiotyki
  • Doskonale chroni komórki przed toksycznym działaniem wolnych rodników i stymuluje prawidłowe działanie tarczycy
  • Bakterie kwasu mlekowego w przewodzie pokarmowym hamują rozwój bakterii chorobotwórczych
  • Długotrwała fermentacja mlekowa rozkłada kwas fitynowy występujący w zbożach, uniemożliwiający przyswajanie cennych mikroelementów, takich jak żelazo, cynk, miedź, kobalt, mangan, tylko chleb na klasycznym pięciofazowym zakwasie zawiera komplet mikroelementów


Zdjęcia (0)
Film
Twój artykuł został opublikowany!
Strona odświeży się automatycznie w ciągu 10 sekund.
Ups! Coś poszło nie tak podczas przesyłania formularza.
Piekarnie i Cukiernie
Artykuły
5/5/2025 11:10
Edytuj Artykuł

Zamówienia na chleby przyjmuję do 16 kwietnia 2025 r.


CHLEBY:

- bochenek klasyczny pszenno-żytni

- bochenek orkisz samopsza płaskurka

- bochenek pszenno-orkiszowy

- foremka klasyczna z ziarnami

- foremka żytnia 100%

- foremka pszenno-orkiszowa

- foremka płaskurka samopsza


NA SŁODKO:

- babka wielkanocna ucierana

- babka wielkanocna drożdżowa z rodzynkami


www.pasiekabrzezinskich.pl

tel. 535 880 585

Zdjęcia (0)
Film
Twój artykuł został opublikowany!
Strona odświeży się automatycznie w ciągu 10 sekund.
Ups! Coś poszło nie tak podczas przesyłania formularza.
Piekarnie i Cukiernie
Artykuły
4/11/2025 11:06

nie udostępnia aktualnie żadnych kuponów

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.